Vores lokale helte er vores styrke

Vores styrke ligger i vores team og i samarbejdet med lokale aktører og leverandører, som hjælper med at støtte lokale økonomier og opbygge varige forbindelser.

vi booster lokaløkonomien

Vores indsats i byer som Randers og Holstebro, hvor vi henholdsvis har bidraget med 540.000 kroner og over 1.000.000 kroner til det lokale erhvervsliv, viser vores dybe forpligtelse til at styrke de samfund, vi er en del af.

I Holstebro står lokale madaktører for mere end 40% af madboderne, et bevis på vores dedikation til at fremme lokal vækst og kultur.

Ved at prioritere lokale samarbejder understøtter Mad og Kultur et levende, engageret og økonomisk bæredygtigt lokalsamfund.

Skal din forening også være med? Så kontakt os.

"Det er et genialt koncept"

Det som gør det så fedt at være frivillig ved Mad & Kultur er, at det bare er et genialt koncept, og det er et mega fedt event. Man bliver påskønnet og anerkendt af gæsterne, som er glade og positive. De kommer og siger tak, fordi vi er her. Det betyder rigtig meget.   
 
Man bliver også påskønnet og anerkendt af de andre frivillige og ikke mindst teamet bag, som arrangere dette fantastiske event ved at de kommer hen og gir dig klap på skulderen og siger, det er skide godt gået og tak. Plus man får billetter til mad og drikke, så du kan gå i bord om dette.
 
– Mathias Blaavand 

"De gør noget for fællesskabet"

Mad&Kulturs Streetfoodkoncept er helt fantastisk. De gør noget for fællesskabet og uden folk ved det er de med til at rykke folk tættere sammen.
 
Vores forening vil utrolig gerne hjælpe og være med til at skabe en god stemning til de gæster der besøger festivalerne, da de som arrangører behandler deres team MEGA FANTASTISK.
 
Vores mærkesag i Bartjans Crew er, at vi donerer hele vores overskud til socialt udsatte børn og unge, da ingen kan gøre for det lod, de er født ind i.
 
– Michelle, Bartjans Crew

Vores passion for fællesskaber

Mad & Kultur bygger på stærke lokale samarbejder, som ikke kun styrker økonomier, men også skaber langvarige relationer.

Sammen med vores team og samarbejdspartnere arbejder vi for at give hver festival en unik atmosfære, hvor alle kan finde noget at nyde.

Har du spørgsmål, forslag eller vil du samarbejde med os? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen i vores fællesskab.